Aan het werk via We Commit


We Commit personeelsdiensten

We Commit personeelsdiensten

Wij hebben een groot netwerk van bedrijven waar we dagelijks mensen aan het werk kunnen zetten. Wil je direct aan de slag, wil je de handen uit de mouwen steken, wil je laten zien wat je kunt? Zet de eerste stap en neem contact met ons op.

Wat kunnen we voor je doen?

Wat kunnen we voor je doen?

Zoek jij werk in jacht-, scheeps- en constructiebouw, interieurbouw en aanverwante branches of liggen jouw kwaliteiten ergens anders? Geef het aan ons door, dan gaan wij op zoek!

Wij zijn gecertificeerd

Wat mag jij van ons verwachten?

Ben je eenmaal via ons aan het werk dan kun je rekenen op onze service en toewijding. Onze backoffice hebben wij uitbesteed aan een gerenommeerde partij, WePayPeople, waardoor wij ons volledig op jou kunnen richten. Wij weten dat zaken als salarisbetaling, veilig werken en goede werkomstandigheden voor jou erg belangrijk zijn. Zij zijn volledig gecertificeerd en kun jij er vanuit gaan dat dit goed is geregeld. Voor meer informatie kijk op NBBU cao.

Een baan die bij jou past

Wij zoeken een baan die bij jou past

We gaan een baan of project voor je zoeken voor een bepaalde tijd, een week, maand, jaar of zolang een project duurt. Door onze jarenlange ervaring en een goed contact met bedrijven kunnen we ervoor zorgen dat jij je op je plek voelt, dat je kunt doen waar je goed in bent, met als resultaat dat jij en je opdrachtgever tevreden zijn waarbij een vaste baan wellicht tot de mogelijkheden gaat behoren.


Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.